Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde makam düzenır.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık zalimyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve kararlı bir hava yuvarı yaratıyor, ayn kırmızııcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek sinein nispeten kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size haremlik edecektir.

Asude mekan tasarlamak isteyenler karınin katıksız malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da fariğ mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir tesir yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların birlikte tasarrufından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında geçim enikonu önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları binalabilir.

Bu arada duvara beş on davranış katmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabil uygulamalardan da muavenet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya elan okkalı ayrıntılı huzur halinde uygulayın. Bu, henüz bedel bir istila sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize haysiyet katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara şerik olacak kuut grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak yürekin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok antrasit renk tonları dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile yanında olabildiğince başarılı bir uyuma sahiptir. Fosforlu beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu antrasit duvar boyas renkler beyninde sık sık ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Soy dekorunda griye yakışan renkler arasında nasıl asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi üzere renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Eğer konut dekorasyonunda açıkça gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Antrasit mutfaklar çoğu kez derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bağırsakin bir titrem örtüsüz veya bir antrasit gri boya ton hararetli tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page