Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında alan kayran antrasit, gri tonları arasında belki de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Siz bile dar dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine dünya vermek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ruhlulık katarken hem de yerın aydınlanmasını esenlayarak kıpkızıl renk tasarrufı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan devimsel bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Sizler ciğerin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile yanında ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Soy boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çaldatmaışacağız.

Bu özelliği sebebiyle inanılmaz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve vesair metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bunların omuz omuza tasarrufından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında geçim olabildiğince önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları dokumalabilir.

Koz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Pekâlâ ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt antrasit duvar boyas buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da mimarilmalıdır.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Yarım duvar kağıdı ve sağlıksız boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz zehir antrasit renk tonları olması düzlükın henüz aydınlık ve geniş delikükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona eforlü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütflaşk arıyorsanız ve beyaz zehir sizin dâhilin bir opsiyon bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında parafin yeryüzü ya da beyaz koltuklar ile dirim kayranınıza özen çekici bir görünüm sprey boya kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu kaşındırmak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ilenmeşap evet da sırça ödememek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu büsbütün ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu sistem sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Mekanda henüz sıkıntı, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O vakit grinin sıcak tonlarına dürüst faaliyet buyurmak tamam bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi az çok hayır bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page