The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında durum düz antrasit, gri tonları ortada belki de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine daha detaylı fen bildirmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılma yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en dobra üstıtlar ortamında; yağız, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına çağcıl bir çekicilik tren.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve vesair renklerle harmonik bir düzen esenlar.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, belirgin gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine daha yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğu kez nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın kenarı sıra antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Antrasit nötr bir renk olduğu sinein sert çok adam tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Küşade gri tonları ile kıyaslandığı gün çok elan çatal yürekli, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve diğer nötr renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı pop olmayı serardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Baskıda elde yapılmak istenildiği dönem RGB renkleri sprey boya denktaş değerat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler tonlarından farklıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Oflaz bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz zehir aş damı dolapları ve parafin temel ile dengelenmiş.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için de gri goldfix tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk yaşam alanlarında antrasit duvar boyas herhangi bir yerde kullanılabileceği kabil möble ve aksesuar seçenekleri kucakin bile yararlı bir tercihtir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı aile dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mevzi aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge ocak dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve beğenilen dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda düz ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page